06-37338776
info@twentecottage.nl

GASTENBOEK

Created with Sketch.

Gasten schrijven in ons gastenboek:

Ons verblijf hier was top. Geen warm weer, maar wel een warm en gezellig huis. De bedden liggen prima en voor de rest was alles dik voor elkaar. Regelmatig familie en kennissen bocht, mijn man is een echte “Twent”. Nordhorn en Gronau waren ook weer gezellig. Zeker aan anderen aan te bevelen.”

Supergezellig weekend gehad. Alles was bij aankomst zeer netjes en opgeruimd. Heel schoon huis. Prima dus. Zondag naar de carnavalsoptocht in Oldenzaal geweest. Oldenzaal is een leuke uitgaansstad. We gaan dit huis zeker aanbevelen en komen zeker terug, maar dan om te fietsen in de omgeving”.

“We hebben een heerlijke week gehad, ondanks de kou. Alles was prima verzorgd, een keurig net en schoon huisje. Een bezoekje gebracht aan de burgt in Bad Bentheim, een dagje wezen shoppen in Enschede, gewandeld op landgoed Singraven, naar Nordhorn geweest en nog een kijkje genomen bij tuincentrum Oosterik, waar je vanaf het huisje zo heen kunt wandelen. Kortom: een heerlijk weekje in een heel fijn huisje en zeker voor herhaling vatbaar in de zomerperiode. Bedankt voor alles!”.

Familie uit Brabant:
Wat een leuk, gezellig en confortabel huisje. Prima bedden (heel belangrijk) en heerlijke douche. En lekker veel ruimte om het huisje, zodat de jongens hier lekker konden voetballen. We troffen het met het weer, dus ik heb al lekker buiten in het zonnetje een boek zitten lezen. We hebben het dierenpark in Nordhorn bezocht. Erg leuk en betaalbaar. En gewandeld in de omgeving van de Lutte. Twente is mooi!
Qua eten hebben we op het park bij “Fox” gegeten. Heerlijk! En pannenkoeken waar je “u” tegen zegt bij “de Stroper”. Mijn zoontje vroeg al na een dag “mama, kunnen we in dit huis geen week blijven?”. Dat zegt genoeg! We komen graag een keer terug!

Familie uit Utrecht:
De prijs/kwaliteit is goed. Rapportcijfer een 9 omdat alles lekker schoon was, de goede bedden en fijne schone douche, goede keuken, een tafel buiten, een compleet huis! Wij zijn zeer tevreden.
Misschien dat jongere mensen er anders over denken, die willen drukte, wij zijn in de 70 en vinden vooral de rust erg fijn, veel licht in huis, alles netjes en ordelijk en lekker kunnen wandelen in de buurt rond Denekamp in een mooie natuur. Alleen geen ijsvogel gezien en dat wilden we zo graag, maar die vogels zijn slim en laten zich niet zo gauw zien, misschien een andere keer. Wel veel mooie vogels gezien, ook in uw tuin. Nogmaals dank dat we in uw huis zo een fijne tijd hebben gehad.

Familie uit Limburg:
Na een lange reis vanuit Zuid-Limburg stonden we plots voor ons onderkomen waar we ons op verheugd hadden. Dat was niet voor niets geweest, want bij binnenkomst waren wij meteen verliefd op dit vakantiehuisje. Schoon, smaakvol ingericht , van alle gemakken voorzien en de bedden opgemaakt. Wat een gezelligheid straalde ons tegemoet. Naast de uitjes die we ondernomen hebben, hebben we ook genoten van het prachtige weer, 24-26 graden in april! Bij de watermolen van Singraven hebben we nog een cache gevonden die op ons lijstje stond om te zoeken. De GPS wees ons de weg. We hebben genoten in het huisje en de heel andere omgeving dan bij ons in het heuvelachtige Zuid-Limburg.

Familie uit Zuid-Holland:
Wat hebben we een heerlijke week gehad. Een super compleet huisje met alle gemakken. Een tuin waar we deze week ook lekker van genoten hebben. De omgeving die heel mooi is, die we op de fiets hebben bekeken. Totaal 360 km gefietst. Prachtig was het. Het weer was ongekend zo mooi, een echte zomerse week. We hopen zeker nog eens terug te komen.

Familie uit Noord-Holland:
Wat hebben we genoten in jouw prachtige vakantiewoning. Zo gezellig ingericht en zo compleet. We vonden het heerlijk. Het weer was ook heel goed. Lekker in de grote tuin gezeten in de zon of in de schaduw. Alles kan. Wij komen zeker terug.